Câteva sfaturi despre Modă!

Câștigați încredere în stilul Dvs. cu câteva sfaturi de modă pentru a aranja fiecare lucru din dulap. În primul rând ar trebui să ne asigurăm că avem accesorii de încredere pentru garderoba, cum ar fi o rochie neagră iconică, o pereche de blugi care se potrivesc perfect, un blazer clasic, tricouri simple și butoni în culori neutre.

Blazer Clasic

Putem avea și o jachetă de piele sau o geacă de blugi. Investiția într-o colecție simplă de elemente care pot fi de bază este cheia pentru a arăta foarte bine.

La o răcoritoare

Sfaturi despre Modă

Hainele se potrivesc perfect?

Asigurați-vă că hainele dvs. se potrivesc perfect. Un truc pentru a face orice articol de îmbrăcăminte să arate uimitor este să angajezi un croitor bun. Îmbrăcămintea croită nu numai că arată lustruită, dar te face să te simți și mai confortabil.

Pantalonii care se târăsc pe pământ și rochiile care se îngrămădesc stângaci nu te vor face să te simți elegant. Dacă garderoba ta simplă ți se potrivește bine, poți începe să te joci cu articole de dimensiuni mai mari sau mai mici, într-un mod care să pară la modă, nu neglijent.

Cum echilibrăm proporțiile

Echilibrarea proporțiilor înseamnă să vă stilați ținutele pentru a crea o armonie estetică generală. Modul în care realizați acest lucru este purtând haine care sunt potrivite formei corpului dumneavoastră.

Când vrei să te joci cu haine supradimensionate sau cu forme neobișnuite, transformă-l într-un moment de modă păstrând restul look-ului potrivit. De exemplu, încercați să asociați o geacă de top strâmtă cu blugi largi sau un model de hanorac mai larg cu ceva pantaloni drepti.

Stilul personal

Ar trebui să ne găsim stilul personal, extrem de important. Dezvoltarea unui stil „de semnătură” poate dura ani, dar puteți începe prin a crea un start simplu. Amintiți-vă că stilul personal este un experiment, nu știi niciodată ce look-uri uimitoare te așteaptă până nu ajungi în dressing.

Sfaturi despre Modă

Categoriile „îmbrăcăminte pentru bărbați” și „îmbrăcăminte pentru femei”, nu ar trebui să dicteze modul în care faceți cumpărături. Fă-ți timp să te joci cu culorile și formele pentru a găsi ceea ce arată grozav pe corpul tău unic.

Atunci când cumpărăm haine, ar trebui să știm exact cu ce le asociem. A învăța cum să cumperi exact ceea ce îți dorești te va ajuta să eviți să-ți umpli dulapul cu articole pe care nu le purtați niciodată. Atunci când garderoba ta este formată din piese pe care le iubești, coafarea unei ținute va deveni a doua natură.

Cum asociem curelele

Adăugarea unei curele la look-ul tău este una dintre cele mai ușoare modalități de a face orice ținută să pară mai chic. Este, de asemenea, un truc grozav pentru a aduce echilibrul unui look care altfel ar putea să nu funcționeze, cum ar fi un pulover lung de cașmir și o fustă midi ondulată.

Dacă ești nehotărâtă să adaugi culoare aspectului tău, începe cu o singură piesă colorată și păstrează restul aspectului tău neutru. Pe măsură ce te simți mai confortabil cu culorile, vei afla ce combinații de culori funcționează cel mai bine pentru stilul tău.

Zilele în care îți potrivești geanta de mână cu pantofii tăi au trecut. Texturile și imprimeurile care se confruntă fac o declarație de modă îndrăzneață. Începeți cu modele neutre, cum ar fi dungi și texturi discrete sau cum ar fi pielea și tricotajele, adăugând paiete în cantități mici (cum ar fi o eșarfă, cravată sau clutch) până când aflați ce funcționează pentru dvs.

About Author /

Specialist în servicii de Marketing Online, optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Fondatoarea dwx.ro, activează în acest domeniu de peste 16 ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search