Câteva sfaturi pentru Machiaj

Aplicarea fardului de pleoape este relativ ușoară. Cu toate acestea, să înveți să aplici machiajul pentru ochi în mod corect nu este o sarcină simplă. Cum alegi nuanța potrivită pentru culoarea ochilor și nuanța pielii?

Sfaturi Machiaj

Chiar aveți nevoie de 10 pensule pentru machiaj? Veți folosi vreodată fiecare culoare din acea paletă de fard?

Știm că nu este ușor să găsești cele mai bune modalități de a-ți face ochii să iasă în evidență, așa că am creat un ghid în câțiva pași pentru a-ți arăta exact cum să gestionezi toate acele creionare , rimel și umbre.

Începeți cu pensule de machiaj foarte bune

Există un motiv pentru care artiștii celebri nu pictează cu degetul! Este mult mai greu să creezi o capodoperă fără instrumentele adecvate.

Același lucru este valabil și pentru aplicarea machiajului. Investește în câteva pensule cosmetice bune pentru o aplicare uniformă, precisă și de igienă a machiajului. Din fericire, puteți obține unele grozave fără a pierde un întreg salariu.

Când am testat cele mai bune pensule de machiaj, am descoperit că pensulele sintetice sunt aproape întotdeauna preferabile omologilor lor din fibre naturale și sunt mai accesibile, mai ușor de curățat și prietenoase cu alergiile.

Pensule de machiaj

Aplicați un fard de bază pe pleoape

Folosind pensula pentru fard de pleoape, apuca-ți paleta de fard de pleoape preferată și aplicați nuanța de bază preferată pe pleoape.

În funcție de aspectul pe care îl doriți, puteți aduce această culoare de bază până la baza sprâncenelor, pentru a vă pregăti pentru un ochi fumuriu mai dramatic, sau vă puteți opri la pliul ochiului pentru un aspect de bază, de zi cu zi.

În acest din urmă caz, iată un truc sigur: plasați culoarea în pliul ochiului când ochii sunt deschiși și mergeți în jos spre linia genelor. În acest fel, nu vă veți depăși niciodată cuta și nu veți ajunge niciodată la linii dezordonate.

Concentrați umbra mai închisă în pliul ochilor

Culorile întunecate atrag lumina, așa că plasarea unui ton mai închis de umbră în pliul ochiului face ca ochii tăi să evidențieze, adăugând profunzime și dimensiune exact în locul potrivit.

Pentru a obține aspectul, înmoaie o perie bombată într-o umbră întunecată și aplică chiar de-a lungul orbitei, urmând forma ochiului între oasele sprâncenei și pleoapă.

Un maro intens precum este o alegere universală măgulitoare, indiferent de culoarea ochilor tăi.

Dacă aveți ochii obosiți, pleoapa superioară acoperă cea mai mare parte a pleoapei mobile atunci când ochii sunt deschiși. Asta înseamnă că va trebui să vă jucați cu poziții diferite, mai înalte, pentru umbră.

Dacă vei aplica pur și simplu de-a lungul orbitei, culoarea va dispărea când deschideți ochii. În schimb, începeți cu ochii deschiși și folosiți pensula pentru a marca unde vreți să înceapă acea culoare închisă pentru a fi vizibilă.

Apoi, închideți ochii și amestecați, netezind orice linii dure și concentrând pigmentul pe colțul exterior al ochiului într-o formă de „V”.

Ridică-ți liniile genelor într-o culoare închisă

Crema de ochi care este aplicată corect poate face genele tale să pară mai groase. Dacă nu sunteți un mare fan al creionului de ochi, puteți obține un aspect la fel de bun (aceasta este mai ușor de spălat!), cu un fard de pleoape foarte închis.

Folosește o perie plată, cu peri scurti, pentru a apăsa culoarea închisă de-a lungul marginilor pleoapei superioare, unde încep genele, și de-a lungul liniei genelor inferioare.

About Author /

Specialist în servicii de Marketing Online, optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Fondatoarea dwx.ro, activează în acest domeniu de peste 16 ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search