Cercurile întunecate și acneea

Cercurile întunecate, Acneea , petele de vârstă și hiperpigmentarea sunt o parte normală a vieții și a pielii și nu trebuie să ne fie rușine.

Atunci când cauți o acoperire uniformă, fără cusur, corectorul potrivit poate fi simțit ca o baghetă magică care poate anula decolorarea și poate aluneca peste textura neuniformă.

Correctoarele pentru machiaj bune vin într-o multitudine de forme și finisaje, de la lichid și cremă, până la lipire și nu numai.

Cheia este să găsiți formula și tonul potrivit pentru orice problemă pe care încercați să o ascundeți.

Acneea

Iată toate sfaturile pentru frumusețe și trucurile de machiaj pe care trebuie să le cunoști pentru ca fața Dvs. să arate impecabil:

Începeți prin a alege corectorul potrivit

Găsirea tonului potrivit și a culorii potrivite pentru sarcina în cauză este crucială. Pentru ochi, veți dori să optați pentru o culoare cu o nuanță mai deschisă decât nuanța naturală a pielii.

Nuanța naturală a pielii

Acest lucru va lumina zona de sub ochi și va ascunde cercurile întunecate,

așa spun artiștii makeup. Pentru pete de vârstă, cicatrici și hiperpigmentare,

alege o nuanță de corector care se potrivește cu culoarea fondului de ten

Când vine vorba de ton, profesioniștii noștri spun că nuanțele de piersică anulează cercurile albăstrui de sub ochi și petele întunecate de la soare sau de la îmbătrânire.

Tonurile verzi ascund petele roșii – continuă cu un corector care se potrivește exact cu nuanța pielii tale pentru o camuflare maximă.

Anticearcănele cu nuanțe de galben ajută la corectarea nuanței neuniforme a pielii de roșeață sau hiperpigmentare. Pentru pielea matură și umflarea de sub ochi, alegeți o formulă de iluminare care va reflecta lumina și va adăuga o strălucire pielii.

De asemenea, asigurați-vă că nu este strălucitoare, dar care se va așeza în linii fine și va ajunge să accentueze ceea ce încercați să ascundeți.

About Author /

Specialist în servicii de Marketing Online, optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Fondatoarea dwx.ro, activează în acest domeniu de peste 16 ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search