Cum să călătorim fără o investiție prea mare!

Am întrebat de câteva ori persoane cunoscute despre călătorii și care sunt problemele pentru care foarte multe persoane nu călătoresc. Majoritatea răspunsurilor au fost legate de lipsa banilor.

În ultimii 15 ani, am răspuns pe website-urile deținute de compania mea la această întrebare într-o mulțime de articole, pe e-mailuri, tweet-uri și chiar postări pe Facebook.

Nu trebuie să fii bogat pentru a călători

Există o mulțime de moduri în care poți călători cu buget redus (sau chiar gratuit) – trebuie doar să fii să fii creativ și cum majoritatea românilor sunt, nu există probleme.

Călătorind prin lume fără bani sună ca un vis imposibil, dar este posibil și o poți face în mod responsabil. Bine, nu chiar fără bani dar cu un buget mic se poate.

Trebuie spus că există unele cheltuieli la care nu ar trebui să faceți compromisuri (cum ar fi asigurarea de călătorie ), dar există o mulțime de moduri în care puteți călători în lume cu un buget redus – inclusiv o mulțime de moduri în care puteți călători de fapt aproape gratuit.

Călătorii cu buget redus

Călătorii ieftine sau chiar gratis

În aceast articol, vom discuta despre două lucruri impoprtante – cum să călătorești ieftin și cum să călătorești aproape gratis.

Profitați de cazare

Călătorind ieftin înseamnă să profitați de aplicațiile și website-urile utile care vă economisesc banii. Acolo se găsesc modalități care vor reduce cheltuielile și chiar se pot câștiga bani în timp ce călătoriți.

Este vorba despre găsirea valorii și reducerea cheltuielilor, în timp ce vă puteți permite să faceți aproape tot ceea ce vă doriți.

Profitați de cazare

Călătoria gratuită presupune să profitați de cazare, transport și activități gratuite care sunt deja disponibile, reducând astfel costul la aproape de zero. Aici, sacrificați confortul și comoditatea pentru a vă extinde călătoriile cât mai mult posibil.

Cu bugetul potrivit și mentalitatea potrivită, îți poți transforma visele de călătorie în realitate. Chiar dacă nu câștigi foarte mult sau ai datorii, există încă o mulțime de modalități pentru călătoria visată.

S-ar putea să nu fie fantezistă sau luxoasă călătoria, dar dacă această călătorie este prioritatea ta, atunci cu siguranță poți să o faci!

Sunteți gata să începeți călătoriile cu buget redus și să economisiți bani? Avem pentru Dvs. câteva idei de călătorie excelente.

Călătorie

Obțineți un loc de muncă în străinătate

Nu faci destui bani la locul tau de munca? Sau, și mai rău, lucrezi la un loc de muncă pe care îl urăști? De ce să nu găsești un loc de muncă în străinătate?

Există o mulțime de oportunități în lume atâta timp cât nu ești pretențios. La urma urmei, aceasta nu este o carieră pe care o începi – este doar o modalitate de a câștiga bani pentru călătorii.

Iată câteva locuri de muncă populare (și ușor de găsit) pe care le puteți obține atunci când călătoriți:

Au pair – Un au pair este un îngrijitor rezident care ajută o familie, având grijă de copiii lor și făcând niște servicii de îngrijire casnică. În schimb, primești cazare și masă gratuit și chiar un salariu mic.

Acesta este un traseu grozav dacă doriți să învățați o nouă limbă sau să vă familiarizați cu o nouă cultură.

Locuri de muncă în turism

Barman – Este inevitabil întotdeauna ora 5 pe undeva, așa că dacă aveți abilitățile necesare atunci aceasta este o slujbă ușoară de făcut în străinătate.

Barman

Este, de asemenea, o treabă ușoară să ajungi „sub masă” dacă te hotărăști să mergi pe acel traseu și să consumi ce vinzi. Dacă nu aveți abilități de barman, luați în considerare că puteți fi „mașină de spălat vase”.

Pensiuni – Lucrătorii de la diverse pensiuni rareori stau mult timp angajați, ceea ce înseamnă că există întotdeauna o cerere de muncă nouă. Este o modalitate excelentă de a întâlni alți călători în timp ce te adaptezi la o nouă locație.

De obicei, puteți începe și ca voluntar (în schimbul unei camere libere) pentru a evita complicațiile legate de viză. Trei site-uri web care vă pot ajuta să găsiți pensiuni la care să faceți voluntariat sunt Worldpackers , Workaway și HelpX .

Chelner/ospătar – Există o mulțime de restaurante sezoniere în întreaga lume care au nevoie de ajutor suplimentar în lunile aglomerate. Dacă aveți experiență, acesta este un loc de muncă ușor de găsit în străinătate.

Modalități excelente de a face bani

Muncitor la fermă – Ei aici este mai greu! Deși nu este foarte plin de farmec, dacă nu vă deranjează munca grea, aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga mulți bani într-o perioadă scurtă de timp. Acest job este foarte popular în Australia și Noua Zeelandă de exemplu.

Instructor de scufundări – Dacă aveți certificare în acest domeniu, aceasta este o slujbă ușor de găsit, deoarece este nevoie de instructori oriunde. Cel mai bine, aceste locuri de muncă sunt de obicei în locații tropicale pitorești!

Ghid turistic – Dacă aveți un talent pentru istorie și nu vă deranjează să vorbiți în fața unor grupuri, aceasta este slujba perfectă pentru dvs. De asemenea, este de obicei o treabă cu numerar, ceea ce înseamnă că îți primești bacșișurile direct.

Un job în străinătate este adesea redus ca opțiune, deoarece pare greu de făcut dar, nu este. Aceste locuri de muncă nu necesită diplome avansate sau multă experiență de lucru.

Experiență și bani pentru excursii

Am întâlnit oameni din toate categoriile sociale, atât din țări occidentale, cât și din țările non-occidentale, finanțându-și călătoriile în acest fel. Este o modalitate ușoară și distractivă de a-ți prelungi călătoriile, de a-ți aprofunda experiența și de a câștiga puțini bani.

Una dintre cele mai bune moduri de a face bani pentru călătorii este să predați engleza în străinătate. Poți câștiga mulți bani predând — mi-am completat fondurile de călătorie în timp ce lucram în Thailanda și am avut prieteni care au plecat în astfel de excursii cu foarte mulți bani.

Limba Engleză

Tot ce ai nevoie este capacitatea de a vorbi fluent engleza și dacă se poate o diplomă, în funcție de țara în care lucrezi. Lumea tânjește după profesori, iar acesta este un loc de muncă foarte solicitat.

Foarte multe companii din Asia vor plăti chiar și zborul dacă doriți să lucrați în acest domeniu temporar.

Dacă aveți o diplomă de colegiu sau universitar, veți putea câștiga mai mulți bani și veți aplica pentru poziții mai bune, deși nu este necesar pentru multe țări.

În plus, există multe website-uri și servicii care vă permit să predați virtual. Atâta timp cât aveți o conexiune Wi-Fi excelentă, puteți ajuta oamenii să învețe limba engleză de oriunde în lume!

About Author /

Specialist în servicii de Marketing Online, optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Fondatoarea dwx.ro, activează în acest domeniu de peste 16 ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search