Frumusețe curată și de ce contează

Frumusețe curată și de ce contează ce punem pe piele? Produsele de înfrumusețare curate sunt făcute fără ingrediente suspectate că dăunează sănătății umane.

Frumusețea înseamnă și produse de lux, produse performante și de calitate, fie că este vorba despre un gel de duș pe care îl folosești în fiecare zi sau un superserum care stimulează tinerețea.

Acestea îți lasă pielea strălucitoare și o mențin sănătoasă

Putem vorbi chiar și de o culoare de buze pe care o folosești pentru când vrei să arăți și să te simți minunat.

Tehnologia a devenit atât de bună, încât există și mai puține scuze pentru companiile din domeniul cosmetic care vând produse cu ingrediente potențial dăunătoare.

Produse de Lux

Deși este greu de crezut că unele companii convenționale de frumusețe ar include vreodată astfel de ingrediente în produsele lor, adevărul este că o fac, este încă o practică obișnuită și perfect legală.

Industria convențională de frumusețe și îngrijire personală este reglementată minim. Pentru a vă face o idee despre unde ne aflăm, luați în considerare că există peste 10 ingrediente cosmetice interzise în prezent de FDA în America, în timp ce în UE, peste 1.300 de ingrediente sunt interzise.

Articole Beauty

Companiile care operează în SUA se confruntă cu reglementări mult mai puțin stricte decât se confruntă companiile care operează în UE.

Așadar, companiile din SUA continuă să împacheteze produsele de frumusețe pe care le folosim în fiecare zi (rimel, spălare pentru față, șampon și multe altele), cu ingrediente potențial dăunătoare, care pot include substanțe cancerigene cunoscute, iritanți și perturbatori endocrini.

SPĂLARE CURATĂ

Chiar și cu reglementările FDA și FTC în vigoare (cum ar fi Ghidurile Verzi ale FTC), companiile continuă să folosească multe adjective pentru a comercializa și prezenta ca verzi aceste produse potențial dăunătoare – „naturale”, „verzi” sau „eco” și prezintă produse de curățare toxice precum cele care ajută la o spălare curată.

CE ÎNSEAMNĂ CURAT

Ce înseamnă curat pentru noi? Înseamnă că un produs care este făcut fără o listă lungă (și în continuă evoluție) de ingrediente legate de efecte dăunătoare asupra sănătății, care pot varia de la tulburări hormonale și cancer până la iritarea pielii.

Trebuie să evităm câteva dintre ingredientele folosite in produsele de frumusețe, cum ar fi:

  • parabeni
  • ftalați,
  • PEG
  • etanolamine
  • creme de protecție solară chimică
  • parfumuri sintetice
  • BHT și BHA

Ne uităm la studii științifice în timp ce luăm decizii cu privire la ingredientele cu care putem trăi și cu care nu. Știința poate fi tulbure, dar evităm ingredientele dăunătoare. Vrei antigel (propilenglicol) în crema hidratantă? Presupunem că nu!

Ne plac produsele de înfrumusețare luxoase, cu miros incredibil, super eficiente și frumos pigmentate? Frumusețea curată nu implică compromisuri în ceea ce privește calitatea, eficacitatea sau luxul în acest moment.

Scopul nostru final? Mulți oameni votează cu banii lor, astfel încât într-o zi, să nu trebuiască să ne întrebăm ce este în acest parfum sau acea cremă de față, pentru că toate acestea vor fi curate și sigure.

Produsele premiate pentru îngrijirea pielii, îngrijirea părului, parfumul și corp sunt toate realizate cu ingrediente curate de înaltă calitate.

Produse de înfrumusețare

Fiecare produs trebuie sa fie suficient de sigur pentru copiii noștri și de asemenea, suficient de puternic pentru cei dintre noi care au petrecut prea mult timp în soare.

De asemenea, trebuie să fie suficient de luxos pentru cei care iubesc un răsfăț încântător și suficient de puternic pentru a schimba felul în care arătăm și ne simțim.

Pentru pielea ta

Deoarece abordăm îngrijire și frumusețe pielii atât din interior, cât și din exterior, trebuie sa folosim cele mai bune ingrediente active de înaltă calitate și formule complet curate pentru rezultate puternice, piele sănătoasă și strălucitoare.

Pentru Corpul Tău

Din nou, lucrul din interior spre exterior este foarte important pentru corpul tău. Pielea ta absoarbe o mare parte din ceea ce pui pe ea, ceea ce poate face ca produsele pentru corp să contribuie foarte mult la încărcarea toxică.

Avem nevoie de produse curate pentru un corp sănătos, un corp cu miros incredibil, pe care ne place să le folosim în fiecare zi.

Parfumurile

O mare parte din atracția oricărui parfum bun constă în misterul său. În același timp, parfumurile trebuie sa fe transparente într-un mod fundamental și unic, care contravine tuturor convențiilor din industria parfumurilor.

Fiecare ingredient prețios și evocator se află chiar acolo pe etichetă

Companiile de cosmetice nu sunt obligate să dezvăluie ce se află în interiorul produselor, care sunt considerate secrete comerciale, cum ar fi parfumul.

Aceasta înseamnă că orice produs de îngrijire a pielii, machiaj, parfum, îngrijire a părului sau pentru baie, poate conține multe ingrediente potențial dăunătoare fără a le menționa, atâta timp cât sunt incluse în formula parfumului.

Așadar, termenii de etichetă, cum ar fi „parfum”, „aromă”, servesc drept cai troieni pentru mii de ingrediente potențial dăunătoare pe care unele companii de cosmetice le includ, dar nu doresc să le vadă consumatorii.

About Author /

Roxana este content writter și specialist în cosmetică de peste 10 ani. Actualmente se specializează în Content Marketing și SEO, pentru a deveni membru al unei companii din UK.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search