Premiul Yu și cei 10 finaliști

Proiectul Yu Prize, o competiție de design organizată de antreprenoarea chineză Wendy Yu, pentru specializată în promovarea designerilor de modă emergenti din China, a dezvăluit cele 10 talente preselectate pentru a doua ediție.

Chan Chit Lo

Prezentarea Chan Chit Lo, a creat iluzia stilului de viață al pescarilor într-o navă.

10 mărci chineze

Alienant, Chan Chit Lo, Didu, Louis Shengtao Chen, Marrknull, Ponder.er, Private Policy, Ruohan, Yirantian și ZI II CI IEN sunt cele 10 mărci chineze selectate de un juriu, inclusiv vicesecretarul general al Săptămânii Modei de la Shanghai, Lu Xiaolei.

Couture Spring

Acestea sunt articole de îmbrăcăminte create ca piese unice pentru un anumit client.

Haute Couture

Președintele executiv al Fédération de la Haute Couture et de la Mode, Pascal Morand, președintele OTB Group, Renzo Rosso, Sara Sozzani Maino de la Vogue Italia, directorul general Harrods Michael Ward și fondatorul Yu Holdings Wendy Yu.

Competiția va acorda câștigătorului un premiu în numerar de 1 milion de renminbi sau 155.000 de dolari, precum și un loc la showroom-ul Sphere, în timpul Săptămânii Modei de la Paris, un loc de spectacol cu ​​ocazia Săptămânii Modei de la Shanghai, un mentorat de 12 luni cu OTB Group, retail.

Competiția YU

„Acești designeri fac parte din noul val”, spune Yu. „Nu sunt doar designeri, ci și schimbători de cultură, pe măsură ce trecem de la „fabricat în China” la „creat în China”.

Sprijin din partea Harrods și sprijin promoțional pe platforma de comerț social din China Xiaohongshu, un nou parteneriat pentru ediția fashion din acest an.

Câștigătorul va fi dezvăluit în cadrul Săptămânii Modei de la Shanghai. Premiul este susținut de Săptămâna Modei de la Shanghai și de Federația de Haute Couture et de la Mode.

Soaring Aspirations

Pentru finală, cele 10 mărci sunt obligate să creeze două look-uri, unul conceptual și unul comercial, inspirat de tema „Soaring Aspirations”.

Designerii selectați își vor prezenta look-urile împreună cu mostre de producție pentru evaluare și punctare personal în cadrul juriului pe 15 martie, la The Harrods Residence Shanghai în Middle House.

10 Mărci

Urmăriți cele mai noi articole din Fashion, Beauty, Travel și în general articole interesante despre modă și personalități din lumea modei.

About Author /

Specialist în servicii de Marketing Online, optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Fondatoarea dwx.ro, activează în acest domeniu de peste 16 ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search