Stilul de călătorie pentru primăvara aceasta

Stilul de călătorie pentru primăvara aceasta, menit oricui a așteptat cu nerăbdare relaxarea condițiilor de călătorie și reluarea activităților atât de benefice stării de bine.

Oricine a aterizat vreodată la Paris  cunoaște puterea locului. O schimbare de peisaj poate influența felul în care ne îmbrăcăm, culorile spre care gravităm, chiar și riscurile în materie de modă pe care suntem dispuși să ni le asumăm.

Stilul de călătorie

Moda și Parisul este o mare poveste de dragoste! Anul acesta, parisul ne amintește cât de inspirați vom fi…

Primăvara 2022

O vacanță la Paris, este o alegere excelentă! Retrospective tematice, expoziții și noi talente ne așteaptă în muzeele și galeriile parisului.

Ceea ce ne-a pus pe gânduri: Unde să călătorim? Trei stațiuni foarte speciale de vizitat în această primăvară, plus listele de împachetare pentru fiecare.

Stilul pasional latin

Vibe-ul tău de vacantă este influențat de stilul pasional latin. Iubești Mexicul, dar ai epuizat deja toate locurile interesante din Cabo, Tulum sau  Playa del Carmen.

De asemenea, iubești intimitatea, preferând hoteluri cât mai mici. Cea mai prețuită posesie a ta: o listă de documente de călătorie verificate de tine, pe care le păstrezi în aplicația Notes și baruri locale interesante, secrete cel mai bine păstrate și hoteluri de tip boutique cu stilul inconfundabil, atât de frumoas.

Destinația Casona Sforza

Destinația Casona Sforza, proiectată de renumitul arhitect mexican Alberto Kalach, unde fiecare detaliu este superb și stilul este demn de luat în considerare.

Casona Sforza

Casona Sforta pune în centrul scenei valoarea de a fi conștient, de a contempla și înțelege frumusețea unui mediu în echilibru…

Cele unsprezece apartamente ale sale sunt construite direct pe plajă, cu scări care duc la nisip, oferind cel mai ușor acces vreodată la surf, observarea zilnică a delfinilor și, dacă aveți noroc, eliberarea de broaște țestoase de mare.

Mobilierul monocromatic, bogat în textură, este realizat de artizani locali: covoare din Teotitlán del Valle, hamace, scaune și perdele din Yucatán, lămpi de palmier din Veracruz.

Mâncarea de la fermă la masă este superbă – bucătarul mexican Oliver Martínez servește orice, de la preparate regionale preferate până la fuziune culturală (ceviche în stil Nikkei). Casona Sforza este o stațiune numai pentru adulți, așa că planificați-vă în consecință.

Elementele esențiale pentru valiză

Elementele esențiale pentru valiza, considerând  piscina infinită, se pot rezuma la un bikini, un pareo imprimat și o pălărie cu boruri largi pentru a vă umbri de soare în stilul tipic mexican.

Bikini

Bronzul natural, suntem cu totul fascinați de strălucirea naturală fără cusur.

Bikini și Pălărie

Pozând pentru prieteni, ne bucurăm de liniștea momentului…

Pentru oriunde altundeva, hainele moi, aerisite, realizate din țesături ușoare și accesorii frumoase din piele, toate în nuanțe neutre care reflectă mediul.

Vibe-ul tău de vacanță dacă ești opusul unui static, un rătacitor profesionist, să spunem. În viața normală, mereu mergi, așa că pentru tine, a nu face nimic este culmea luxului. Ziua ta perfectă? Treziți-vă natural, postați sub un palmier pentru câteva ore neîntrerupte cu o carte și poate faceți o plimbare pe plajă.

Destinația, Republica Dominicana

Destinația Republica Dominicana, dar pe țărmul de nord al țării, întins pe o milă privată de plajă comună cu Amanera, acolo unde există o realitate diferită și stilul este la el acasă.

Amanera

Înconjurat de grădini luxuriante, Bay View, casa cu două dormitoare de la Amanera oferă oaspeților o suprafață de 244 de metri pătrați, într-o poziție privilegiată pe coasta Playa Grande.

De la  bungalouri în stil turtă dulce, decorate cu mobilier din trestie, covoare din iarbă de mare, perne ikat și tragaluz – lucrări de lemn cu modele caracteristice stilului victorian al țării. O piscină de gimnastică căptușită cu cabane încadrate în zăbrele. Și un club plin de lumină, care servește orice, de la cocktailuri cu rom până la pește proaspăt prins.

Primitor și plin de farmec, Playa Grande Beach Club este genul de loc în care te poți relaxa cu adevărat.

Elementele esențiale pentru valiză

Elementele esențiale pentru valiză sunt ochelarii de soare cu ochi de pisică, diapozitive couture, inele de designer și o gamă largă de costume de baie. Seturi asortate la lumina lunii  și paiete în stil Mica Sirenă pentru o cină de lux. Și apoi, desigur, genul de produse de înfrumusețare cu întreținere redusă pe care le poți folosi cu degetele (fără pensule, fără probleme).

Drumeții, ciclism

Vibe-ul tău de vacanță dacă ești un iubitor de natură. Obsedat de toate lucrurile despre drumeții, ciclism, creșterea ritmului cardiac și multă activitate fizică. Ceea ce nu înseamnă că ești incapabil să te relaxezi: dacă există o piscină cu apă sărată în care să plutești sau o cadă în aer liber pentru băuturi liniștitoare pentru mușchi sub stele, ești acolo.

Destinația, Munții Shawangunk

Destinația, Munții Shawangunk, la doar două ore de mers cu mașina de Manhattan. Inness este un refugiu bucolic, amplasat între Catskills și mai puțin cunoscuții Munți Shawangunk din nordul statului New York. Parțial hotel, parțial club al membrilor, stilul proprietății atrage atât locuitorii orașului, cât și localnicii.

Muntii Shawangunk, traseul Shawangunk Ridge leagă multe trasee care au propriile lor istorii.

Așteptați-vă la cabane private așezate la marginea pădurii, căi luxuriante sculptate de designerul de peisaj Miranda Brooks și 360 de grade vederi care oferă în mod regulat apusuri de soare incredibil de frumoase, în nuanțe de sorbet.

Elementele esențiale ale valizei

Elementele esențiale ale valizei tale sunt accesorii Henley care captează căldura și nu afectează stilul, pulovere și șosete din cașmir, pijamale de flanel care arată ca acasă cu interioarele fermei – oh, un poncho sau o jachetă puf pe care să o porți în timp ce prăjești s’mores în jurul focului.

Gândește astfel, dacă este moale, confortabil, vine cu tine. Și nu uitați de un set de golf elegant, de bun gust, astfel încât să puteți arăta talentul atunci când ajungeți pe terenul cu nouă găuri proiectat de King Collins.

About Author /

Roxana este content writter și specialist în cosmetică de peste 10 ani. Actualmente se specializează în Content Marketing și SEO, pentru a deveni membru al unei companii din UK.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search