Trenci, o alegere esențială pentru primăvară

Trenciul strălucește primăvara! Deja uităm de sezonul rece care a devenit plictisitor. Trenciul Este cu adevărat eroul necunoscut al îmbrăcămintei exterioare ușoare, care oferă stratul perfect atunci când aversele de ploaie sunt necruțătoare. Partea cea mai bună este că trenciurile au fost și sunt mereu la modă.

Paltoane Clasice

Cele mai clasice paltoane

Trenciul este unul dintre cele mai clasice paltoane ale vremurilor noastre moderne! Mergi la birou? Un trenci de damă se împerechează fără efort într-o ținută inspirată pentru haine de lucru! Putem merge la cumpărături sau chiar în vizită!

Ținută Casual

Trenciul și Blugii

Sunteți Director, funcționar sau designer? Îmbinați un trenci cu blugi, un tricou și pantofii tăi preferați pentru o ținută casual. Culoarea neutră și stilul ușor al acestui pardesiu o fac piesa de tranziție perfectă pentru primăvară!

Trenci

Pentru articolul de astăzi, am vrut să împărtășesc această ținută aproape monocromă pe care m-am bazat în întregime în jurul trenciului . De fapt, este un fel de aspect „ombre” neutru, dacă dorim să devenim mai tehnici.

Trenci și Blugi

Mi-am dorit foarte mult să mă înclin spre stilul de primăvară și pentru că sunt adesea întrebată ce să port cu blugi negri, m-am gândit că aceasta este ocazia perfectă de a vă arăta un exemplu grozav ca în imaginea de mai sus!

Ținuta de Primăvară

Am știut deja că vreau o scuză pentru a crea o ținută de primăvară bazată pe trenci și am decis imediat să o asortez cu perechi de blugi negri. Am împerechiat ținuta cu un pulover ușor de culoare roșu pentru a completa cu adevărat aspectul complet neutru și am luat una dintre pălăriile mele clasice.

Ceea ce a ajuns la final a fost ceea ce consider o ținută clasică și feminină de trenci pentru damă, pentru care cu siguranță vei primi complimente dacă alegi să o emulezi!

Surprinși de Fotografi!

A fost o perioadă în care era interesant să vezi ce purta altcineva și cum îl purta. Imaginează-ți – oameni stilați care își desfășoară ziua, surprinși de un fotograf care le-a apreciat aspectul remarcabil.

A fost unic și inspirațional, dar apoi a apărut stilul de stradă.

Adică nu stilul unei persoane care se întâmplă să fie pe stradă, ci imaginile de influență orchestrate cu care suntem inundați pe rețelele de socializare. În cele din urmă, totul a devenit parcă puțin altfel.

Stilul de strada

Ne place să împărtășim nu doar fotografiile noastre, ci și procesul de editare, pentru că este foarte important să ne dăm seama cum facem o imagine să pară o piesă de artă!

About Author /

Specialist în servicii de Marketing Online, optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Fondatoarea dwx.ro, activează în acest domeniu de peste 16 ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search